S-a deschis ștrandul municipal de la Schela. Prețul de intrare rămâne neschimbat față de anul trecut.

Scris de
Actual Mehedinti
10/06/21 - 02:06

Sunt vești bune pentru severinenii, care obișnuiesc să își petreacă zilele de vară la ștrandul municipal. De astăzi, acesta și-a deschis porțile, iar primii vizitatori și-au făcut apariția chiar de la deschidere.

Image

"Sperăm să ne ajute și temperaturile, pentru ca severinenii să vină la ștrand. De fapt, din cauza vremii, am redeschis mai târziu ștrandul – în alți ani, îl redeschideam mai devreme, dar anul acesta, vremea nu ne-a ajutat deloc. Astăzi, este funcțional ștandul balnear, mai exact - unul dintre bazine și urmează și celălalt. La sfârșitul săptămânii, încercăm să dăm drumul și la celălalt ștrand (ligheanul, așa cum îl știu cu toții).", declară primarul municipiului Drobeta Turnu-Severin, Marius Screciu.

Image

Autoritățile locale au intervenit cu lucrări specifice de pregătire a zonei de agrement, efectuându-se revizia echipamentelor şi a instalaţiilor, care asigură funcţionarea bazinelor.

Image

"Am întreprins acțiuni de curățare a zonei, am reparat unde a fost cazul. Suntem pregătiți să îi primim pe primii clienți. O să continuăm să tăiem iarba. La ștrand, suntem la limită cu costul – investim o sumă și de abia recuperăm costul, însă important este ca severinenii să aibă o alternativă pentru petrecerea timpului liber. Cei care nu au posibilitatea să plece în concediu sau cei care vor să petrecea aici timp liber, în zilele caniculare, sunt așteptați, pentru o sumă modică. De luni până joi, pensionarii beneficiază de gratuitate, iar prețul biletelor este același ca anul trecut.", mai spune edilul severinean.

Image

Ștrandul municipal din Schela Cladovei este deschis zilnic între 8:00-20:00. Intrarea este 5 lei, iar de luni până joi, pensionarii și copiii sub 10 ani au gratuitate.

Image