Cadavru găsit în putrefacție, într-un sat din Mehedinți!

Scris de
Actual Mehedinti
04/06/22 - 11:06

Este alertă în localitatea mehedințeană Nicolae Bălcescu (orașul Vânju Mare). Cadavrul unui bărbat de 90 de ani a fost descoperit în putrefacție în propria gospodărie.

Image

Oamenii legii cercetează, acum, cazul și iau în calcul mai multe piste. Vecinii povestesc că ultima dată l-au văzut pe bătrân în urmă cu trei săptămâni, mai exact pe 14 mai, când a primit pensia, acasă, de la poștaș. De altfel, localnicii spun că bărbatul de 90 de ani locuia cu fiica sa de 57 de ani, care suferea de afecțiuni psihice. Aceștia spun că femeia ar fi agresivă și vorbesc chiar de o posibilă crimă, aruncând vina chiar pe fiica defunctului. Cadavrul a fost descoperit de o nepoată a bărbatului, care a venit din București, alarmată că nu are, de săptămâni întregi, niciun semn de la bătrân. Când a ajuns în grădină, a descoperit grozăvia: cadavrul bărbatului, în descompunere, mâncat de animalele domestice.

Image

„Sunt vecin cu ea. A venit nepoata lui. L-a găsit în grădină. Nu îl văzuse de trei săptămâni. Acum, a venit poliția, acolo. Avea 90 de ani.”, spune unul dintre săteni.

Image

„Am auzit că ar fi o presupusă crimă – am auzit că fiica lui l-ar fi omorât. Este tranșat. De trei săptămâni, a intrat în stare avansată de putrefacție. Mereu, stătea pe bancă, la poartă, cu fiica lui. Aceasta a fost și internată la psihiatrie. Localnicilor le era teamă de ea, pentru că era agresivă.”, povestește alt localnic.

Image

Oamenii legii au ridicat cadavrul bărbatului, pentru necropsie. Nepoata defunctului - cea care a descoperit nenorocirea - a fost chemată la audieri. S-a deschis, în acest caz, un dosar de cercetare penală, pentru moarte suspectă, urmând ca, la finalizarea anchetei, să se stabilească împrejurările exacte ale producerii tragediei.

Image