Grav accident, între Severin și Halânga! Tânăr motociclist, în stare gravă!

Scris de
Actual Mehedinti
03/06/22 - 09:06

Accident grav în Mehedinți, pe DN 67! Un motociclist a ajuns în stare gravă la spital, după ce a intrat în plin într-un autoturism.

Image

Moticicleta condusă de bărbatul de 31 de ani a intrat într-o mașină condusă de o femeie, din direcția Drobeta Turnu Severin - Halânga. În urma impactului, motocicleta a ajuns sub autoturismul de care s-a izbit, iar motociclistul a sărit, pur și simplu, peste mașină iar, ulterior, s-a izbit de asfalt. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, cu leziuni multiple, viața fiindu-i pusă în pericol. 

Image

"Pacientul este conștient, cooperant, însă prezintă dublă fractură de femur bilateral și fractură de tibie. Sperăm că va fi bine. I s-au acordat primele îngrijiri medicale, a fost transferat la spital pentru investigații și intervenția chirurgicală. Viața îi este pusă în pericol: are hematom la nivelul fracturii și un traumatism la nivelul bazinului.", declară medicul Aurora Grămescu, din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți.

Image

Oamenii legii au ajuns la fața locului, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Din cercetările, se pare că tânărul motociclist ar fi avut viteză.

Image