Polițist mehedințean, implicat într-un scandal, în noaptea de Crăciun! Ofițerul s-a luat la bătaie cu alte persoane și a chemat poliția la fața locului.

Scris de
Actual Mehedinti
28/12/21 - 12:12

Un ofițer din cadrul IPJ Mehedinți a fost implicat într-un scandal de proporții, în noaptea de Crăciun. În fapt, este vorba despre un ofițer încadrat la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe  Periculoase al IPJ Mehedinți. Mai mulți bărbați, printre care și polițistul încadrat la Inspectoratul de Poliție Mehedinți, au consumat băuturi alcoolice, după care a izbucnit un conflict care a degenerat. Bărbații s-au lovit, iar în urma altercației, polițistul a ajuns la spital, necesitând îngrijiri medicale. Doi dintre scandalagii (originari din județul Gorj) au petrecut 24 de ore în arestul preventiv al IPJ Mehedinți. Incidentul s-a petrecut la un bar din satul Arginești.

Image

La data de 26 decembrie 2021, ora 04:08,  Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost  sesizat, prin SNUAU 112, despre faptul că, la un local din comuna Butoiești, sat Arginești, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, ar fi fost lovit de un alt bărbat, în vârstă de 33 de ani. La fața locului, s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că a fost un conflict spontan, iar una dintre persoanele implicate este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți. La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, au fost dispuse verificări interne, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și alte violențe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia., transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, inspector principal de poliție Corina Moraru.

Image

Cu toate că ofițerul se afla în timpul liber, a fost dispusă o anchetă internă în cadrul Inspectoratului de Poliție Mehedinți.

Image