Tot mai mulți turiști, în stațiunea Bala! Turismul balnear continuă să crească și în județul nostru.

Scris de
Actual Mehedinti
26/05/23 - 12:05

Turismul balnear este în trend ascendent, în ultima perioadă, în județul Mehedinți. La Hotelul Ceres, din Bala, se înregistrează un grad de ocupare record în luna mai.

Image

Hotelul Ceres, aparținând Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă, este ocupat, în această perioadă, 100%. Toate cele 103 camere, cu 206 locuri de cazare, sunt ocupate de pensionarii veniți la tratament, cu bilete prin casele județene de pensii, dar și de turiștii care au achiziționat pachete turistice de la recepția hotelului sau de la agențiile de turism. 

Image

Managerul complexului balnear din stațiunea Bala, Dragoș Năstasie, spune că și-a atins obiectivul pentru sfârșitul lunii mai: acela de a avea toate locurile ocupate. 

Image

“Odată cu creșterea calității serviciilor oferite la complexul balnear din Bala, prin munca începută în urmă cu 3 ani, inevitabil, a crescut si gradul de ocupare în fiecare an. Știu că, prin oferirea serviciilor de tratament, cazare și masă de bună calitate, vom avea hotelul ocupat 100% până cel puțin la sfârșitul lunii septembrie, dar sunt optimist că vom avea un grad de ocupare de peste 80% si pentru lunile din toamnă-iarnă. În acest moment, a început seria a VI-a de tratament la complexul balnear din stațiunea Bala , sejur ce durează 16 zile.“ a declarat managerul Complexului de Recuperare a Capacității de Muncă din Bala, Dragoș Năstasie.

Image