A încercat să își pună capăt zilelor. Bărbatul, în stare gravă la spital!

Scris de
Actual Mehedinti
29/01/23 - 08:01

Autoritățile din Drobeta Turnu Severin, în alertă! Un bărbat de 37 de ani a căzut în gol, în scara unui bloc. Se pare că ar fi încercat să își pună capăt zilelor. 

Image

Incidentul s-a petrecut în această seară, într-un bloc situat la câteva sute de metri de  Stația de Salvare. Se pare că bărbatul locuia în blocul vecin. Ar fi încercat să își pună capăt zilelor, în scara blocului alăturat, unde nu îl știa nimeni. Locatarii au auzit bubuitura, iar, când au ieșit la uși, au descoperit nenorocirea. 

Image

"Am auzit o bubuitură. Eram în casă cu soția. Am crezut că a pocnit centrala. Soției i-a venit rău când l-a văzut jos, plin de sânge. A sunat, imediat, la Ambulanță. Au venit și vecinii, iar salvarea a ajuns imediat. Cei de pe Ambulanță ne-au zis că avea funcțiile vitale. Am aflat că stă în blocul alăturat. Nu îl știa nimeni pe scară. Vecinii spun că nu a fost la nimeni în vizită la noi pe scară. Nu se știe dacă a căzut sau s-a aruncat.", spune bărbatul care a găsit victima.

Image

Bărbatul a fost transportat de spital, însă starea sa este extrem de gravă, cu slabe șanse de supraviețuire.

Image

"Am fost solicitați să intervenim pentru un pacient care a căzut în gol, în scare unui bloc. Nu se știe, încă, etajul de la care a căzut, se presupune că 3 sau 4. La locul solicitării, am găsit un tânăr care respira greoi, cu mult sânge în jurul lui. Vecinii au spus că au auzit o bubuitură și l-au găsit căzut. L-am aspirat și am luat primele măsuri la fața locului. L-am transferat la UPU, dar starea lui este gravă.", declară medicul Horia Ene, din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți.

Image

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul IPJ Mehedinți, care au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest incident.