Au furat mai multe elemente din caroseria unei mașini, apoi au fost prinși cu obiectele asupra lor.

Scris de
Actual Mehedinti
18/08/21 - 06:08

Furturile de subzistență par să fie la ordinea zilei. Spre exemplu, unui severinean i-au fost furate mai multe elemente din caroseria mașinii.

Image

"Având în vedere sesizarea formulată, prin SNUAU 112, de către un bărbat de 45 de ani din municipiul Dr. Tr. Severin, cu privire la faptul că i-au fost sustrase mai multe elemente de caroserie de pe autoturismul personal, parcat pe str. Păcii din municipiu, de către persoane neidentificate, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au depistat, în flagrant, doi bărbați de 21 de ani, ambii din municipiu, având asupra lor mai multe piese de caroserie. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbați au sustras două capace spălător faruri, împreună cu spălătoarele faruri, grilă proiector stânga față și un element cromat stânga față, de pe autoturismul persoanei vătămate, ce se afla parcat pe o stradă din municipiu, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3000 de lei.", transmite biroul de presă al I.P.J. Mehedinți.

Image

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat și se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a inculpaților.