Cea mai modernă clinică medicală din Severin oferă servicii decontate pentru Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice.

Scris de
Actual Mehedinti
11/09/23 - 06:09

Pentru orice problemă, ELIXIR MEDICAL CLINIC vine în preîntâmpinarea pacientului, cu o gamă largă de specializări medicale, personal medical pregătit,  cabinete dotate și amenajate la cele mai înalte standarde și servicii de ultimă generație. Clinica are contracte de colaborare cu cadre medicale pregătite, cu experiență, din Drobeta Turnu Severin, Târgu-Jiu si Craiova. Cea modernă clinică medicală din Drobeta-Turnu Severin oferă și servicii decontate pentru diabet.

Image

„În fiecare zi de luni, marți și miercuri, doamna doctor Șuță Alexandra Maria oferă servicii decontate în baza biletului de trimitere, pentru Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice. Suntem alături de tine și pregătiți pe tot traseul clinic de la diagnosticare, la tratament și  monitorizare!”, transmit reprezentanții ELIXIR MEDICAL CLINIC.

Pentru programări și informații, puteți suna la numerele: 0772 082 475 / 0754 402 519 / +40 (755) 698 937 sau vă puteți programa direct la sediul clinicii, la adresa: bulevardul I. C. Brătianu, nr. 3, Drobeta-Turnu Severin. De altfel, puteți găsi detalii pe site-ul clinicii: https://elixirmedical.ro/