Destine curmate de o depășire neregulamentară! Cei trei tineri, care și-au pierdut viața în accident, aveau planuri mărețe.

Scris de
Actual Mehedinti
17/05/23 - 12:05

Laura (18 ani, elevă la Liceul Victor Gomoiu, Vânju Mare), Cristina (22 ani, stundentă la Universitatea Babeș Bolyai Cluj-Napoca) și Mădălin (19 ani, de asemenea, elev la Liceul din Vânju Mare) sunt cei trei tineri care, în această noapte, și-au pierdut viața în accidentul produs pe DN 56A. Aceștia aveau toată viața înainte, dar o depășire riscantă, neregulamentară le-a spulberat  destinul. 

Deși martorii spun că cei trei tineri, care și-au pierdut viața în cumplitul accident, se îndreptau către o petrecere, se pare că aceștia veneau de la un antrenament. Tânăra de 18 ani se antrena la o școală din Drobeta Turnu Severin, pentru admiterea la Școala de Poliție Câmpina. Șoferul de 19 ani îi era amic și se îndreptau cu cealaltă tânără către casă, în comuna Bălăcița. Înainte de accident, șoferul o dusese pe prietena sa acasă, în satul Cioroboreni.

Vestea a căzut ca un trăsnet pe toți cei care i-au cunoscut pe cei trei tineri. Sute de mesaje de condoleanțe din partea prietenilor și apropiaților au apărut pe profilele acestora, după tragedie.

"La locul evenimentului, au fost mobilizate și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. În urma accidentului, trei victime au rămas blocate în autoturism și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au descarcerat victimele, două tinere de 18, respectiv 22 de ani și un tânăr de 19 ani, care se aflau în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator. După extragerea victimelor, s-au început manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ. Din păcate, aceștia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarați decedați de către medicul SAJ.", transmite ISU Mehedinți.