Hoț de buzunare din Slatina, adus, cu mascații, la audieri în Mehedinți

Scris de
Actual Mehedinti
26/11/21 - 03:11

Bărbatul de 34 de ani din Slatina venea în Drobeta Turnu-Severin, sustrăgea diverse sume de bani din genți și portofele și se întorcea în localitatea de domiciliu. Apoi, revenea în Mehedinți repeta faptele. În felul acesta, tânărul a reușit să fure, într-o lună, suma de 10.000 lei.

Image

"Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Drobeta-Turnu Severin au pus în executare un mandat de percheziție la domiciliul unui bărbat de 34 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt din poșete pe raza municipiului Drobeta-Turnu Severin. Din cercetări a reieșit că în cursul lunii noiembrie, bărbatul ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt din poșete, după care pleca la localitatea de domiciliu, revenind la intervale scurte de timp. Bărbatul a fost adus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, în vederea audierii.", conform purtătprului de cuvânt al IPJ Mehedinți, Gabriela Ciocioană.

Image

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării activității infracționale, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare. În urma audierilor, urmează să se stabilească dacă tânârul își va petrece sau nu următoare 24 de ore în arestul preventiv al IPJ Mehedinți.

Image