Noi servicii medicale în Severin! Elixir Medical Clinic a deschis un cabinet de Colonoscopie și Gastroscopie.

Scris de
Actual Mehedinti
06/09/23 - 07:09

Un nou serviciu medical este oferit la Clinica Elixir din Drobeta-Turnu Severin. Începând de astăzi, 6 septembrie, Cabinetul de Colonoscopie și Gastroscopie cu Anestezie și-a deschis porțile pentru pacienți, având cea mai performantă aparatură: FUJIFILM-ELUXEO LITE EP-6000.

Acest nou sistem de iluminare de înaltă performanță reprezintă cea mai recentă inovație a portofoliului de dispozitive medicale Fujifilm și asigură calitatea imaginilor, ceea ce conferă cele mai înalte standarde de luminozitate și contrast, oferind, în același timp, modurile de observație inovatoare BLI și LCI.

Conceput special pentru noul sistem de iluminare, seria de endoscoape ELUXEO™, cu funcții Multi Zoom și Freeze, permite o diferențiere mai mare și oferă imagini detaliate de înaltă rezoluție atât pentru diagnostic, cât și pentru evaluarea pre-terapeutică.

Pentru serviciul de Colonoscopie și Endoscopie, Elixir Medical Clinic oferă prețuri promoționale toată luna septembrie:

𝐂𝐨𝐥𝐨𝐧𝐨𝐬𝐜𝐨𝐩𝐢𝐞 𝐜𝐮 𝐚𝐧𝐞𝐬𝐭𝐞𝐳𝐢𝐞 - 𝟗𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢;

C𝐨𝐥𝐨𝐧𝐨𝐬𝐜𝐨𝐩𝐢𝐞 𝐟ă𝐫ă 𝐚𝐧𝐞𝐬𝐭𝐞𝐳𝐢𝐞 -𝟕𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢;

𝐆𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐬𝐜𝐨𝐩𝐢𝐞 𝐜𝐮 𝐚𝐧𝐞𝐬𝐭𝐞𝐳𝐢𝐞  - 𝟕𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢;

𝐆𝐚s𝐭𝐫𝐨𝐬𝐜𝐨𝐩𝐢𝐞 𝐟ără 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐞𝐬𝐭𝐞𝐳𝐢𝐞 - 𝟓𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢.

Image

„Elixir Medical Clinic vă așteaptă, alături de domnul doctor Ungureanu Constantin Darius - Medic Primar în Chirurgie Generală, Colonoscopie-Gastroscopie și alături de doamna doctor Florea Simona Maria - Medic Primar în Anestezie Terapie Intensivă, cu cel mai performant sistem de Colonoscopie și Gastroscopie. Împreună, vom continua să ne îndreptăm spre obiectivul nostru – acela de a oferi cele mai bune servicii medicale realizate de către cei mai buni medici. Dăm startul programărilor începând cu data de 6 septembrie 2023, vă suntem alături pentru a vă oferi cele mai bune servicii alături de cei mai devotați medici.”, declară reprezentanții Elixir Medical Clinic.

Prin colonoscopie, medicii specialiști pot vizualiza stratul intern al peretelui intestinului gros numit mucoasă, pot identifica prezența modificărilor sau leziunilor de la acest nivel și pot să preleveze o biopsie dacă este necesar.

Image

Medicina a cunoscut o ascensiune importantă în momentul în care a fost realizată aparatura endoscopică. Gastroscopia sau endoscopia digestivă superioară este folosită pe scară largă în domeniul gastroenterologic și poate fi efectuată cu sau fără anestezie.

Gastroscopia este o investigație ce are ca scop examinarea tubului digestiv superior (esofag, stomac, duoden). Este o procedură nedureroasă, rapidă, accesul făcându-se prin orificiul bucal.

Elixir Medical Clinic Drobeta Turnu Severin este o clinică medicală privată cu multiple specializări, având contracte de colaboare cu cadre medicale din Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu și Craiova. Programările se pot face atât fizic la adresa Strada I.C Bratianu Nr. 3, vis-a-vis de Stomalogie, cât și telefonic, la numerele de telefon: 0772 082 475 / 0754 402 519.