S-a deschis Castelul Artelor. Obiectivul turistic își așteaptă, zilnic, vizitatorii.

Scris de
Adriana Draghici
18/06/20 - 02:06
Image

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din judetul Mehedinti, Castelul Artelor, și-a redeschis portile pentru vizitatori începând cu această săptămână.

Image

„Programul este de luni până duminică în intervalul orar 9-21 iar vizitatorii pot vedea panorama de la ultimul etaj, expoziția cu poze „Ada Kaleh” la etajul 3, expoziții de pictură la etajul 1 și la parter. Este foarte important să se respecte normele de siguranță de către persoanele care vizitează Castelul Artelor, norme adoptate de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență, printre care mască de protecție și respectarea distanțării sociale. Tot săptămâna aceasta s-a deschis publicului și zona interioară din cadrul Cetății Medievale a Severinului, partea exterioară putând fi vizitată până acum. Turismul poate deveni una dintre modalitățile de dezvoltare economică a municipiului Drobeta Turnu Severin însă pentru a deveni realitate, e nevoie să facem mai mult de atât.”, declară viceprimarul municipiului, Daniel Cîrjan.

Image

La intrare, vizitatorii trebuie să plătească un bilet: adulții - 5 lei, iar copiii sub 7 ani și persoanele cu handicap grav au parte de gratuitate.

Image