Aaccident între un autoturism și o căruță! Două persoane au fost rănite.

Scris de
Actual Mehedinti
25/08/23 - 11:08

Două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de prim-ajutor și o ambulanță SMURD, la un accident rutier, produs între un autoturism și un atelaj, pe Drumul Județean 564, pe raza localității Jiana. La locul evenimentului, a fost mobilizată și o ambulanță SAJ.

Image

În urma accidentului, au rezultat două victime conștiente și cooperante, care se aflau în atelaj. Ambele persoane au suferit traumatisme la nivelul membrului inferior, iar una dintre acestea și o posibilă fractură la nivelul brațului. După acordarea îngrijirilor medicale de către echipajele SMURD și SAJ, victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin. Conducătorul autoturismului a fost evaluat medical, însă a refuzat transportul la spital.

Image

Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la autoturismul implicat în accident. În cauză, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Image