Drogat și fără permis, fugă de la locul accidentului!

Scris de
Actual Mehedinti
22/01/22 - 08:01

Un tânăr de 30 de ani, domiciliat în comuna Prunișor, a provocat un accident în lanț în Drobeta Turnu Severin și a fugit de la fața locului. Mașina condusă de bărbat a avariat alte trei autoturisme. Acesta a fugit să fugă de la locul evenimentului și, odată prins de oamenii legii, a încercat să ascundă adevărul, declarând că, la volanul mașinii, se afla pasagerul din dreapta. Ajuns la sediul Poliției Rutiere, s-au aflat și motivele pentru care tânărul a încercat să ascundă că el se afla la volan: acesta nu deține nici permis de conducere și, în plus, consumase și droguri.

Image

La controlul ulterior al autoturismului, efectuat de oamenii legii, nu au fost identificate substanțe interzise în mașină.

Image

Una dintre mașinile avariate și autoturismul, în care se afla tânărul, prezintă pagube materiale însemnate.

Image

"La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier, care în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un cetățean român, de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu alte trei autovehicule staționate regulamentar în municipiul Drobeta-Turnu Severin, conducătorul autoturismului părăsind locul accidentului. După o urmărire pe străzile din municipiul Drobeta-Turnu Severin, bărbatul a fost prins de polițiști și condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul Drugtest, rezultatul a ieșit pozitiv pentru canabis.", declară purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți. 

Image

Pe numele șoferului de ocazie, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșiriea infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive. Cu toate acestea, procurorul de caz a decis ca bărbatul să fie cercetat în libertate.

Image