Femeie găsită fără suflare, în Dunăre! Tragedia a avut loc în portul Drobeta Turnu-Severin.

Scris de
Actual Mehedinti
26/09/21 - 11:09

Sfârșit tragic pentru o mehedințeancă! Trupul acesteia a fost găsit fără suflare, în Dunăre, în dreptul portului Drobeta Turnu-Severin. Alarma a fost dată de niste tineri trecători, care au observat cadavrul plutind pe apă. Imediat, la fața locului, s-au deplasat echipaje ale pompierilor, dar și o echipă de medici. Din păcate, pentru femeie, nu s-a mai putut face nimic. 

Image

"Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu-Severin a intervenit, în portul din municipiu, pentru scoaterea unei persoane din fluviul Dunărea. La sosirea noastră, persoana se afla în apă - probabil, în urma unei căderi. Am intervenit cu un echipaj de căutare - salvare, am început manevrele de resuscitare, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea persoanei.", declară Daniel Moți, din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta.

Anchetatorii iau in calcul inclusiv un gest voluntar al femeii, de a încheia socotelile cu viața. 

Image

"Este vorba despre cadavrul unei persoane de sex feminin,cu vârsta cuprinsă între 40 - 50 de ani. Nu avea acte de identitate asupra sa. Este pisibil să fie vorba despre un act suicidal. Poliția se află la fața locului, pentru investigații suplimentare.  Femeia este decedată de cel puțin o oră jumătate", declară, la rândul său, medicul din cadrul S.A.J. Mehedinți, Amina Nicolicea.

Image

Anchetatorii au demarat cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs această tragedie.