Grav accident în Scăpău! O persoană a rămas încarcerată.

Scris de
Adriana Draghici
07/03/21 - 10:03

Un accident rutier cu victime a avut loc, in aceasta seara, pe DJ 564, între Scăpău și Stârmina. Un autoturism a intrat intr-un copac, iar in urma coliziunii, una dintre victime a ramas incarcerata. La fata locului, s-au deplasat echipaje ale Ambulantei si pompierii, pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Image

"În această seară, două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe DJ 562, pe raza localității Scăpău. La sosirea pompierilor militari, un bărbat se afla blocat în autoturismul implicat în accident și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea acestuia. Ulterior, persoana a fost predată, în stare de semiconștiență, unui echipaj SAJ. Cel de-al doilea bărbat implicat în accident a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD și a fost transportat, în stare de conștiență, la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la autoturismul implicat în accident.", transmite I.S.U. Mehedinti.

Image

La fata locului, s-au deplasat si echipaje ale Biroului Rutier Drobeta Turnu-Severin, pentru dirijarea traficului si pentru cercetari. In cauza, a fost intocmit dosar penal.