Bătaie între două eleve, într-o școală din Mehedinți! Poliția a demarat o anchetă, în acest caz.

Scris de
Actual Mehedinti
21/03/21 - 10:03

UPDATE: 

"În urma apariției, în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unor imagini care prezintă un caz de violență, produs într-o unitate de învățământ, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți este abilitatat să facă urmatoarele precizări: Polițiștii orașului Vânju Mare s-au sesizat din oficiu, au identificat persoanele implicate în altercație și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. De asemenea, mâine 22 martie a.c., se va lua legătura cu reprezentanții DGASPC, pentru consiliere psihologică. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea acestui eveniment.", transmite IPJ Mehedinti.

Image

De asemenea, cele două minore vor fi, mâine, audiate în prezența părinților. Este vorba despre o elevă de clasa a V-a și o elevă de clasa a VIII-a. Incidentul s-a petrecut în data de 10 martie.

Image

Știrea inițială: Scene șocante filmate de elevi, în incinta unei școli din județul Mehedinți! Două tinere își împart pumni și picioare, chiar în sala de clasă. Incidentul a apărut pe o rețea de socializare, în această seară și s-ar fi petrecut într-o sală de curs de la Școala Gimnazială Jiana. Pe imagini, se vede clar cum cele două tinere se păruiesc, își împart pumni și picioare și se jignesc reciproc. Totul: fiind încurajate de colegii din clasă. Deși este o gălăgie de nedescris, nimeni nu vine să stingă conflictul dintre cele două eleve. Până acum, nu a aparut nicio poziție oficială a autorităților în acest caz. Poliția a demarat, în schimb, o anchetă.

Sursa foto: Facebook

Image