Un severinean, aflat în arest la domiciliu pentru trafic de droguri, a fugit pentru a-și vizita iubita. Bărbatul a fost reținut pentru fapta sa.

Scris de
Actual Mehedinti
22/11/22 - 02:11

Polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat la domiciliu unui bărbat, aflat în arest la domiciliu, acesta nefiind găsit la locuință. Acesta primise măsura arestului la domiciliu pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri. Cu toate că iubita sa se afla în același oraș cu el – Drobeta Turnu Severin – acesta a preferat să încalce măsura arestului la domiciliu, pentru a o vedea, chiar dacă, teoretic, femeia ar fi putut efectua ea vizita la domiciliul bărbatului.

 „În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul a părăsit, în datele de 20 noiembrie a.c. și 21 noiembrie a.c., imobilul unde executa măsura preventivă de arest la domiciliu și s-a deplasat la domiciliul concubinei. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți.