Senatorul Liviu Mazilu: ,,PSD este singurul partid care are un plan coerent și realist pentru a opri pandemia”

Scris de
Actual Mehedinti
02/12/20 - 09:12

Ne apropiem, cu pași repezi, de o criză economică, iar guvernul anunță concedieri, într-un context economic și social extrem de delicat. Premierul Ludovic Orban a declarat că nu se pune problema reducerii veniturilor românilor, oficialul guvernamental reafirmând intenţia Guvernului de a majora salarii şi pensii, dar corelat cu situaţia economică. Orban a făcut referire la o posibilă reducere a aparatului bugetar.

Image

„Orban te vrea șomer! Românii au nevoie de sprijin, de siguranța unui trai mai bun. Ludovic Orban recunoaște că va face concedieri! Votezi ca să te salvezi! E mai riscant ca, de alegeri, să stai acasă și cu Orban încă 4 ani, decât să mergi la vot! Nimeni nu mai crede în promisiunile disperate ale lui Iohannis și ale lui Orban. PNL va primi ceea ce merită la vot din partea românilor! PSD va câștiga aceste alegeri! Votați poziția 6 pe buletinele de vot!”, declară candidatul PSD Mehedinți, pentru Camera Deputaților, Alin Chirilă.

Prioritățile PSD, în programul de guvernare, sunt testarea extinsă, școlile deschise, piețele deschise, sprijin pentru firmele românești, protejarea locurilor de muncă.

Image

„Dublarea alocațiilor este privită de liderii PNL ca o pomană electorală, când, de fapt, este o măsură care poate veni în sprijinul cetățenilor din țara noastră, care au atât de multă nevoie de ajutor. Adevărul este că sondajele le spun că PSD va câștiga aceste alegeri. De aici promisiunile electorale de care râd până și copiii, de aici sondajele aruncate pe piață de aceleași institute de sondare care și la locale dădeau PSD cu 21%. Românii le-au arătat însă că nu este așa și PSD a avut peste 30% la urne. Indiferent de ce încearcă ei să spună, românii văd singuri care sunt rezultatele guvernului Orban: numărul tot mai mare de îmbolnăviri, aproape 11.000 de decese, măsurile haotice, dictate doar de interesul politic, lipsa de omenie, toate acestea au arătat țării câtă incompetență poate produce Guvernul Orban. În ultimul an, am reconstruit partidul din temelii. Am adus alături de noi cei mai apreciați profesioniști din țară, în special pe domeniul sănătății publice. Îi avem, alături de noi, pe doctorul Alexandru Rafila și pe doctorul Adrian Streinu-Cercel. Am aplicat criteriile de integritate, suntem singurul partid care nu avem pe liste, nici măcar persoane trimise în judecată. PNL are listele pline de persoane condamnate deja sau traseiști. PSD este singurul partid care are un plan coerent și realist atât pentru a opri pandemia, cât și pentru a ieși din criza economică. Vom propune un guvern format din profesioniști respectați în domeniile lor și venim cu un plan de măsuri anti-COVID coerent și logic, gata de aplicat din prima zi a guvernării! Este în interesul României ca echipa care are cele mai bine soluții să preia administrarea țării. Nu să ne ocupăm de jocuri politice la Cotroceni sau în altă parte. România are nevoie cât mai repede ca un nou Guvern preia controlul pandemiei, să vină cu măsuri coerente astfel încât, în cel mai scurt timp, viața românilor să revină la normalitate!”, declară, la rândul său, candidatul PSD Mehedinți, pentru Senatul României, Liviu Mazilu.