Au început promoțiile de toamnă la Clinica Elixir! Voucherele - cadou, surpriza perfectă pentru o persoană apropiată!

Scris de
Actual Mehedinti
03/10/23 - 05:10

La 𝐄𝐥𝐢𝐱𝐢𝐫 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜, toamna începe cu o mulțime de promoții. Clinica oferă 𝟱𝟬% 𝙧𝙚𝙙𝙪𝙘𝙚𝙧𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙩𝙤𝙖𝙩𝙚 𝙥𝙖𝙘𝙝𝙚𝙩𝙚𝙡𝙚 de 𝟲 𝘀𝗲𝗱𝗶𝗻ț𝗲 + 𝟭 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦, la epilarea definitivă cu 𝙡𝙖𝙨𝙚𝙧𝙪𝙡 𝙀𝙡𝙮𝙨𝙞𝙤𝙣 𝙋𝙧𝙤. Vă puteți bucura de piele fină și catifelată tot timpul anului. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți specialiștii în frumusețe. De altfel, unitatea medicală emite și vouchere cadou, care pot reprezenta surpriza perfectă pentru persoanele apropiate.

Image

„Alegerea 𝗰𝗮𝗱𝗼𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁 pentru o persoană dragă poate fi o provocare. Mergi la sigur cu un voucher pentru frumusețe! Tu alegi suma pe care vrei să o dăruiești, ea alege serviciile pe care și le dorește.  Poți să alegi nominal serviciul  pe care vrei să îl primească de la noi. Voucherele cadou se pot achiziționa din clinica noastră!”, transmit reprezentanții Elixir Beauty Clinic.

Pentru programări și informații, puteți suna la numărul de telefon +40 (755) 698 937 sau vă puteți programa direct la sediul clinicii, la adresa: bulevardul I. C. Brătianu, nr. 3, Drobeta-Turnu Severin. De altfel, puteți găsi detalii pe site-ul clinicii: https://elixirmedical.ro/.

Pentru orice problemă, Elixir Medical Clinic vine în preîntâmpinarea pacientului, cu o gamă largă de specializări medicale, cabinete dotate și amenajate la cele mai înalte standarde și servicii de ultimă generație.

Image