Din suflet, pentru suflete! Moș Crăciun a venit mai devreme la Centrul de Plasament „Sfântul Nicodim”.

Scris de
Actual Mehedinti
14/12/21 - 02:12

Bucurie pentru copiii din centrul de Plasament „Sfântul Nicodim”, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți! Micuții au primit, mai devreme, vizita lui Moș Crăciun, însă într-un mod aparte. Cei care au adus bucurie pe chipurile celor mici sunt reprezentanții echipei de fotbal a juniorilor „Viitorul Orșova”. Aceștia au adus mai multe pachete cu îmbrăcăminte și dulciuri, iar părinții jucătorilor, împreună cu profesorul Mircea Bogasieru, au donat, centrului, o mașină de spălat.

Image

„Apreciem gestul acestor copilași și le mulțumim părinților pentru efortul de a ne sprijini în bunul mers al instituției noastre! Aceștia au reușit să aducă o bucurie pe chipurile copiilor instituționalizați, pentru care venirea lui Moș Crăciun reprezintă un moment cu totul deosebit.”, a declarat directorul D.G.A.S.P.C. Mehedinți, Adrian Bidilici.

Image

Vizita micuților fotbaliști de la Orșova a fost o reală bucurie pentru copiii beneficiari ai centrului, astfel încât, în urma întâlnirii, între ei s-a legat o adevărată relație de prietenie. 

Image

Și pentru ca bucuria să fie completă, tinerii aflați în plasament au participat și la un meci de fotbal al juniorilor și au promis că vor veni chiar ei la Orșova pentru o întrecere sportivă.

Image