Frați gemeni, minori, găsiți rătăcind pe marginea drumului, de un jandarm!

Scris de
Actual Mehedinti
28/10/22 - 07:10

O pereche de frați gemeni de 4 ani, rătăcită pe marginea unui drum, a fost salvată de un jandarm de la o posibilă tragedie. Copiii nu știau unde se află.

Aflat în timpul liber, în timp ce conducea spre casă, jandarmul mehedințean locotenent Lucian Ristea, a observat doi copii care fugeau pe marginea carosabilului, într-o zonă circulată intens, în apropierea localității Șimian.

"Tată la rândul său, Lucian a realizat pericolul la care erau expuși micuții, care alergau dezorientați și, pentru o clipă, s-a pus în locul părinților acestora. A oprit mașina, a alergat într-un suflet la copii, i-a luat în brațe și a încercat să afle cum au ajuns acolo și unde locuiesc. Confuzi și destul de speriați, gemenii de 4 ani, n-au știut să spună unde locuiesc, indicând o zonă unde nu erau case și nici unde vor să ajungă. Timpul trecea, așa că Lucian a luat legătura cu colegii de la Postul de Poliție Șimian, pentru a identifica familia celor doi frați. Norocul lor a fost că, pe drum, s-au întâlnit cu un bărbat care i-a recunoscut pe copii și a indicat adresa unde trebuiau să ajungă. În scurt timp, cei doi frați au ajuns la părinți, care plecaseră disperați în căutarea lor. Aceștia le-au mulțumit colegilor noștri pentru implicare și pentru faptul că le-au adus în siguranță pe cei doi copii acasă.", transmite Jandarmeria Mehedinți.

Așadar, o misiune de suflet încheiată cu succes, dublată de sentimentul datoriei îndeplinite și de bucuria unei familii reunite!