Trei viitori polițiști nu au rămas indiferenți în fața unei posibile tragedii și au fost răsplătiți, cu diplome, pentru gestul lor.

Scris de
Actual Mehedinti
31/05/21 - 06:05

Nu au rămas indiferenți în fața suferinței unei persoane, iar acum, au fost felicitați pentru atitudinea lor. Este vorba despre trei tineri – viitori polițiști, care nu au ezitat să ajute o persoană căzută în stradă. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți le-a înmânat, astăzi, diplome de apreciere celor trei elevi ai Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lăscar" Câmpina, pentru spiritul civic, de care au dat dovada în ajutarea unei persoane aflată în dificultate.

Image

"Trei elevi aflați în stagiul de practică la Biroul de Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Drobeta-Turnu Severin, au acordat ajutor unei persoane, care din cauza unei probleme medicale, a căzut pe partea carosabilă, existând posibilitatea ca, în orice moment, să fie victima și unui accident rutier. Aceștia se deplasau de la locul de muncă către casă, moment în care au observat, în mijlocul unei străzi din municipiul Drobeta-Turnu Severin, un bărbat, care avea nevoie urgentă de îngrijiri medicale fiind inconștient.", transmite I.P.J. Mehedinți.

Persoana în cauză a fost preluată de un echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea unor îngrijiri de specialitate. (sursa: I.P.J. Mehedinți)

Image