Măsuri drastice impuse de răspândirea Coronavirusului! Cluburile sportive private din Mehedinți anulează antrenamentele. Sala Polivalentă suspendă activitățile.

Scris de
Actual Mehedinti
16/03/20 - 06:03

Ca urmare a măsurilor hotărâte de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și Departamentul pentru Situații de Urgență, perioada de suspendare a activităților sportive și a celor cu publicul din cadrul clubului se prelungește.

Image

„Toate activitățile culturale și sportive, ale primăriei Drobeta Turnu Severin sau ale instituțiilor subordonate, se suspendă pe perioadă nedeterminată! Siguranța oamenilor este prioritate!”, scrie, pe pagina de Facebook, viceprimarul Daniel Cîrjan.

La rândul lor, cluburile sportive din județ anunță anularea antrenamentelor.

Image

„Având în vedere ultimele măsuri luate de Guvernul României, clubul nostru își suspendă întreaga activitate începând de luni 16.03.2020. Vom reveni cu detalii în funcție de situația la nivel național. Vă mulțumim pentru întelegere și suntem siguri ca vom "CÂȚTIGA" și acest "meci". Vă dorim tuturor multă sănătate!”, scrie, pe pagina de socializare, Clubul Luceafărul.

Image

„Începând cu data de 12 Martie, suspendăm antrenamentele până când va trece epidemia de COVID-19. Vă vom anunța când ni se va permite să reluăm activitatea. Multă sănătate!”, anunță, la rândul lor, reprezentanții Academiei de Fotbal Falvius Stoican, pe o rețea de socializare.

Image

Astfel, perioada de suspendare pentru antrenamente (având în vedere că, în cadrul acestora, activează copii și juniori din învățământul preuniversitar) se prelungește până pe data de 31 martie 2020, cu precizarea că măsurile luate, dacă va fi cazul, vor fi prelungite și după această dată.