Eveniment

Scris de
Actual Mehedinti
acum 3 ore 35 de minute

Un tânăr de 30 de ani, domiciliat în comuna Prunișor, a provocat un accident în lanț în Drobeta Turnu Severin și a fugit de la fața locului. Mașina condusă de bărbat a avariat alte trei autoturisme. Acesta a fugit să fugă de la locul evenimentului și, odată prins de oamenii legii, a încercat să ascundă adevărul, declarând că, la volanul mașinii, se afla pasagerul din dreapta.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 4 săptămâni

Accident mortal, s-a produs pe Drumul Județean 607B, la ieșire din satul Jidoștița (comuna Breznița Ocol). O camionetă încarcată cu lemne a rămas fără frâne, moment în care trei pasageri au decis să sară din mașină. Una dintre victime a decedat. Este vorba despre un tânăr de 33 de ani, care își desfașura activitatea ca pompier, în cadrul Detașamentului Orșova.

Caz de furt bizar, în județul Mehedinți! În două comune, s-au furat clopotele de la biserici, spre nemulțumirea cetățenilor și indignarea autorităților. Cazurile au rămas, pentru moment, cu autor necunoscut.

Proteste ale polițiștilor, în județul Mehedinți! Peste 60 de oameni ai legii au ieșit în stradă pentru a-și striga nemulțumirea. Sub sloganul "Și pe cod portocaliu, tot în stradă o să fiu", polițiștii arondați EUROPOL au protestat pentru drepturile bănești ce li se cuvin.

Un accident rutier a avut loc pe DN 6, zona localității Cornea, judetul Caras-Severin, între două autotrenuri (unul dintre TIR-uri era înmatriculat în Mehedinți) și un autoturism. În urma accidentului, trei persoane au fost încarcerate în autoturism (decedate). Ulterior, a fost găsit decedat și un minor.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 lună 3 săptămâni

Un accident a avut loc pe Drumul Național 6, între localitățile Șimian și Hinova. În urma impactului dintre două autoturisme, o persoană a rămas blocată. La fața locului, au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere, dar și echipaje ale Ambulanței. 

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 lună 3 săptămâni

Un nou accident feroviar a avut loc, astăzi, în dealul Balota. Șase din cele 26 de vagoane ale unui marfar încărcat cu lemne au deraiat. Trei dintre aceste vagoane s-au răsturnat. Momentan, traficul feroviar este blocat și nu se știe când va fi reluat. 

A fost panică, în această seară, într-un cartier din municipiul Drobeta Turnu-Severin, după ce casa unei localnice a fost curprinsă de flăcări. Femeia de 90 de ani a scăpat ca prin urechile acului.

A fost alertă, în această după-amiază, în Drobeta Turnu-Severin. Doi migranți irakieni, aflați în carantină, au sărit de la etajul al doilea al hotelului în care erau cazați. Se pare că cei doi ar fi căzut, inițial, pe copertina hotelului, după care s-au prăbușit pe iarbă. Este vorba despre un minor de 16 ani și despre un tânăr de 20 de ani.

A fost alertă în această seară, le Drumul Național 6, în zona Valea Cernei, după ce un accident rutier grav s-a produs între un microbuz și un autoturism. În urma impactului, o victimă a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenția pompierilor, pentru a fi scoasă dintre fiare.