Eveniment

Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 luni 1 săptămână

Cu puțin timp în urmă, un echipaj de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în imediata apropiere a unei stații peco, pe raza localității Vânju Mare.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 luni 1 săptămână

Un autoturism a ars ca o torță în comuna Șimian. 

Abaterile grave, depistate de Protecția Consumatorului, depistate la un magazin non-stop din Șimian! Neregulile au fost sesizate de un client al magazinului, care și-a dat seama că a cumpărat produse expirate, cu etichetă falsă. Comisarii CJPC s-au deplasat la fața locului, iar neregulile sunt mult mai grave decât sesizarea cumpărătorului.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 luni 2 săptămâni

În cursul acestei după-amiezi, două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs între două autotrenuri, pe raza localității Salcia, DN 56A. La locul evenimentului, a fost mobilizat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Caz revoltător într-o localitate din Mehedinți! O minoră de 17 ani a fost cumpărată, de la famlilia sa, din Sălaj, contra sumei de 3.500 de euro.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 luni 3 săptămâni

Un tânăr bulgar, șofer de TIR, a fost depistat drogat și având droguri asupra lui. Bărbatul a ascuns, la vederea polițiștilor, substanțele interzise în lenjeria intimă. Incidentul s-a petrecut pe DN56 A, în Mehedinți. 

O femeie de 39 de ani, care se plimba alături de cei doi copiii, a fost lovită, seara trecută, pe trotuar, de un șofer băut. Incidentul s-a petrecut într-o stație de autobuz, pe bulevardul Revoluției din Drobeta Turnu Severin. 

Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 luni 4 săptămâni

Pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier, produs pe DN 6, pe raza localității Ciochiuța. La locul evenimentului au fost mobilizate, de urgență, două echipaje de pompieri din cadrul Stației Strehaia cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Incident șocant, pstrecut în Drobeta Turnu Severin! Un tânăr de 30 de ani a recurs la un gest extrem. Profitând de vizita la Castelul Artelor din oraș, bărbatul s-ar fi aruncat în gol zeci de metri de la balconul obiectivului turistic. Alarma a fost dată de o angajată a instituției, care a sunat la 112, imediat după ce a auzit țipete în exterior.