PubliNet

Scris de
Actual Mehedinti
acum 4 săptămâni

Sunt Alexandru Moleanu, magistrat pensionar, am 71 de ani și sunt un naționalist-creștin convins. Am decis să mă alătur demersului politic al domnului Liviu Dragnea, considerându-l fost deținut politic, din ordinul Elitei Luciferice și, în același timp, un patriot care care a îmbrăcat "cămașa jertfei" pentru neamul său.

Opt migranţi au fost scoşi din apele fluviului Dunărea, de poliţiştii de frontieră de la Porțile de Fier II.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 3 luni 3 săptămâni

Comuna Breznița Motru intră în carantină începând de luni, 27 septembrie 2021, ora 8,00, pentru 14 zile, după ce rata de infectare a ajuns la 6,31 cazuri la mia de locuitori. Astăzi, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a emis Ordinul nr.7548 privind instituirea carantinei zonale pentru comuna mehedințeană.

Un uliu – specie protejată – a fost salvat de către autorități. Pasărea a fost găsită lângă o păstrăvărie din comuna Eșelnița, într-o stare destul de gravă: nu se putea mișca.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 7 luni

Începând cu data de 1 iulie 2021, cetățenii din municipiul Drobeta Turnu Severin vor achita taxa de utilizare a serviciului de salubrizare la puncte speciale de încasare puse la dispoziție de către Primăria Drobeta Turnu Severin.

Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți scoate la concurs 10 posturi de șofer pentru autosanitară I, posturi distribuite astfel:

Sunt vești bune pentru elevii din municipiul Drobeta Turnu Severin. Aceștia se vor întoarce  în bănci, de marți, 18 mai, hotărârea fiind adoptată în şedinţa de astăzi a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinți. Totul: după ce rata incidenței a scăzut sub 1 la mia de locuitori.

Echipa de pirotehnicieni a ISU Mehedinți a intervenit, în localitatea Dubova, zona Ciucaru Mic, pentru ridicarea unor elemente de muniție. Cele 285 de cartușe de infanterie, cal.7,92 mm, au fost descoperite de niște tineri, care se aflau în drumeție. Elementele de muniție au fost ridicate, transportate și depozitate, în condiții de siguranță, în vederea distrugerii lor ulterioare.

Scris de
Adriana Draghici
acum 10 luni

Conform informării transmise de către Administrația Națională de Meteorologie, astăzi, 17 martie, în intervalul orar 10.15 -14.00, județul nostru se află sub atenționare meteorologică Cod Galben, ce vizează intensificări ale vântului cu viteze de 55…65 km/h.