Focus

Clinica Elixir vine cu noutăți pentru persoanele care caută servicii de calitate, pe domeniul Pneumologie. Unitatea a reluat colaborarea cu unul dintre cei mai buni medici din domeniu. 

Vizita ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea, a cuprins și o întâlnire cu toți primarii din județul Mehedinți, la Palatul Administrativ din Drobeta Turnu Severin, acolo unde edilii au pus întrebări și au primit răspunsuri la problemele cu care se confruntă în implementarea proiectelor pe care le derulează în comunitățile

Pe data de 1 octombrie este marcată ziua internațională a persoanelor vârstnice. O atenție deosebită este acordată pensionarilor în stațiunea balneară Bala, acolo unde aceștia primesc atenție sporită și tratament, pentru a se putea menține în formă.

Deși pare incredibil, o un spital public, care are în cont 5.581.000 lei, ar putea pune lacătul pe ușă.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a achiziționat 122 de ambulanțe noi, de tip A2, destinate Serviciilor Publice de Ambulanță Județene. În județul nostru, au ajuns două astfel de autospeciale, care vor fi folosite pentru transportul pacienților, nu și pentru urgențe medicale.

Abateri grave, depistate la o unitate de alimentație publică din Baia de Aramă! Comisarii Protecției Consumatorului au găsit gândaci și alte insecte printre alimentele scoase la vânzare. S-a procedat la oprirea temporară a activității.

Pentru orice problemă, ELIXIR MEDICAL CLINIC vine în preîntâmpinarea pacientului, cu o gamă largă de specializări medicale, personal medical pregătit,  cabinete dotate și amenajate la cele mai înalte standarde și servicii de ultimă generație.

După zile întregi de la demararea controalelor la nivel național și comunicarea unor rezultate parțiale, în alte județe, astăzi, Instituția Prefectului a comunicat, cu chiu, cu vai, trasă de mânecă de reprezentanții mass-media, rezultatele parțiale ale controalelor efectuate în stațiile GPL.

Un nou serviciu medical este oferit la Clinica Elixir din Drobeta-Turnu Severin. Începând de astăzi, 6 septembrie, Cabinetul de Colonoscopie și Gastroscopie cu Anestezie și-a deschis porțile pentru pacienți, având cea mai performantă aparatură: FUJIFILM-ELUXEO LITE EP-6000.

La data de 30.08.2023, între orele 16:00-20:00, polițiștii rutieri mehedințeni au organizat o acțiune pe raza municipiului Dr. Tr. Severin, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în special a celor produse pe fondul consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan.