Focus

Comitetul Național pentru Situații de Urgență  a aprobat propunerea de prelungire a stării de alertă, precum și măsurile de relaxare pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Este nemulțumire printre cadrele didactice. Profesorii nu au primit banii pentru orele remediale pe care le-au efectuat. Aceștia au fost plătiți doar pentru luna martie, iar sumele trebuiau alocate inclusiv până în luna august.

A devenit agresiv cu partenera de viață și a scos-o din propria casă. Este vorba despre un individ de 27 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, care a ajuns pa mâna poliției.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 săptămână 4 zile

Bărbatul de 34 de ani din Slatina venea în Drobeta Turnu-Severin, sustrăgea diverse sume de bani din genți și portofele și se întorcea în localitatea de domiciliu. Apoi, revenea în Mehedinți repeta faptele. În felul acesta, tânărul a reușit să fure, într-o lună, suma de 10.000 lei.

A încercat să racoleze o minoră în scopuri sexuale. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani din Drobeta Turnu-Severin, care a încercat să o ademenească pe minoră în locuința sa. Poliția a fost alertată, seara trecută, de către mama minorei.

 

Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 săptămâni 6 zile

Având în vedere evoluția ratei de infectare cu virusul SARS CoV -2 la nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin, care este într-un trend descendent, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinți a hotărât să nu mai prelungească măsura de carantină zonală pentru municipiul Drobeta Turnu Severin.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 lună 3 săptămâni

Dumitru Tudor s-a stins din viață, la vârsta de 68 de ani, în urma unui atac cerebral. Tudor a fost unul din cei mai experimentaţi poliţişti judiciarişti din judeţul Mehedinţi, după care a devenit detectiv particular. Acesta a înfiinţat prima agenţie de detectivi particulari din România, după 1989.

Rata de infectare la mia de locuitori, în Drobeta Turnu-Severin, a ajuns la 8,14. Astfel, începând din această seară, vor fi impuse noi restricții. Se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 20.00-5.00, cu următoarele excepţii:

Instituția Prefectului – județul Mehedinți informează că, astăzi, s-a desfășurat ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Mehedinți.