Administratie

În sprijinul copiilor și tinerilor din sistemul de asistență socială! În România, s-a a decis desființatarea centrelor de plasament din țară, astfel încât toți copiii aflați în grija statului să crească și să dezvolte în medii mai prietenoase.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 săptămână 1 zi

Sunt vești bune pentru persoanele care obișnuiesc să călătorească cu trenul. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că încep procedurile pentru reabilitarea tronsonului de cale ferată Craiova-Drobeta Turnu Severin-Caransebeș.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 săptămână 4 zile

Consiliul Județean Mehedinți, prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), a achiziționat echipamente pentru a sprijini activitatea jandarmilor mehedințeni.

Un nou contract de finanțare pe fonduri europene, câștigat prin PNRR! Consiliul Județean Mehedinți va reabilita clădirea fostului cămin studențesc.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 săptămână 6 zile

Reprezentanții Consiliului Județean Mehedinți au semnat contractul de finanțare pentru proiectul “Reabilitare și modernizare Clădire Centru Plasament nr.3 Gura Văii, în vederea creșterii eficienței energetice”. Valoarea proiectului este de peste 2 milioane lei.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 săptămâni 5 zile

Începutul anului 2023 a adus creșteri semnificative în ceea ce privește activitatea portuară a mărfurilor din Portul comercial Orșova. Unitatea funcționează, în acest moment, la capacitate maximă, platforma fiind ocupată în proporție de 100%.

Consiliul Județean Mehedinți a depus trei proiecte pentru atragerea fondurilor europene în cadrul Programului Interreg IPA România Serbia 2021-2027.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 lună 2 săptămâni

Proiectul “Reabilitare și modernizare Clădire Centru Plasament nr. 3 Gura Văii, în vederea creșterii eficienței energetice” a fost aprobat pentru finanțare în cadrul PNRR.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 lună 4 săptămâni

Spitalul Municipal Orșova scoate la concurs, în conformitate cu prevederile Ord. M.S. nr. 869/2015, cu completările şi modificările ulterioare, următoarele posturi:

Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 luni 1 săptămână

Operatorul regional al serviciilor de alimentare cu apă, SECOM S.A.