Sport

Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 luni

Antrenorul român (originar din Drobeta Turnu-Severin) Valeriu Tiţa (55 ani) a fost numit în funcţia de selecţioner al naţionalei de fotbal a Siriei, care este angajată în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal.

Sunt vești bune pentru iubitorii de sport, dar mai ales pentru microbiștii din orașul de la Dunăre. Primăria Drobeta Turnu-Severin anunță că intenționează să reia activitatea pe stadionul municipal.

În prag de sărbători, suntem îndemnați să fim mai buni. Pe aceeași premisă a mers și antrenorul mehedințean de fotbal, Flavius Stoican, care a mers la Centrul de Transfuzii, pentru a dona sânge. Totul: pentru că, donând, pot fi salvate vieți.

În această dimineașă, vestea unui accident mortal, în care a fost implicată o biciclistă, a șocat comunitatea din Mehedinț. Cea, care și-a pierdut viața, este ciclista Cristina Berna. Aceasta se antrena pentru o competiție, ce avea să se desfășoare peste hotare. Sportiva pedala singură.

Sportivii de performanță trec, în această perioadă, prin momente grele, care le pun la încercare motivaţia de a rămâne în formă.

Ca urmare a măsurilor hotărâte de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și Departamentul pentru Situații de Urgență, perioada de suspendare a activităților sportive și a celor cu publicul din cadrul clubului se prelungește.