Editorial

Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți bifează un pas înainte și câte doi înapoi.

Exclusiv

Ștefan Bibu, cel care, în ultimele luni, a asigurat conducerea I.P.J. Mehedinți (prin desemnare) a fost înlăturat de la comanda instituției. În locul său, a fost numit chestorul de poliție Vasile Oprișan.

Încep concursurile pentru funcțiile de conducere din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți.

Vremuri noi, probleme vechi! Deși o mare parte din elevii din Mehedinți a revenit în școli, sunt, încă, unități de învățământ, care funcționează în condiții dezolante. Pereți jupuiți, frig în clase și toalete în curte: este problema tipică a multor școli din țară.

Herculane, stațiune din inima Parcului National Domogled și, cândva, denumită Perla Banatului, a ajuns într-o stare deplorabilă. Băile „Neptun” din oraș, un monument istoric emblematic, s-au degradat sub nepăsarea autorităților.

Odată cu anunțarea ordonanțelor militare, Grupul de Comunicare Strategică ne transmite, zi de zi, că au fost aplicate sancțiuni peste sancțiuni, pentru mehedințenii care nu respectă regulile impuse.

Scris de
Romeo Crîșmaru
acum 1 an 8 luni

Se pare că a venit și documentul oficial potrivit căruia Spitalul Municipal Orșova devine Centri Suport pentru tratarea pacienților infectați cu coronavirus. După acest episod, de care orșovenii se temeau cel mai tare, aceștia au dovada clară că municipiul lor este condus de cel un primar care i-a aburit cu seninătate.

Scris de
Romeo Crîșmaru
acum 1 an 8 luni

Traversăm o criză ce poate fi cea cumplită din istoria omenirii. Ne luptăm cu un inamic nevăzut care lovește cu sânge rece și ucide fără milă. Ni se impun restricții, spre bine nostru. Ca răspuns la toată această grozăvie, o mare parte dintre compatrioții noștri dau dovadă de prostie și inconștiență criminală, ieșind la grătar sau în parcuri.

Scris de
Romeo Crîșmaru
acum 1 an 8 luni

La momentul la care Florin Cîțu fugea de funcția de premier desemnat, cu câteva minute înainte de învestire, am reacționat extrem de dur. Nu vreau să explic aici că am reacționat greșit, pentru că nu am fost singurul! Ditamai prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, o făcea și mai dur ca mine, iar la momentul respectiv nici nu aveai cum să reacționezi pozitiv.

Scris de
Romeo Crîșmaru
acum 1 an 8 luni

În jurul orei 16:00, toată suflarea românească aștepta cu sufletul la gură un guvern cu puteri depline, un guvern care să poată gestiona o criză provocată la nivel mondial de un virus ce pare fără leac.