Cannabis, cocaină și hașiș, confiscate în urma unor percheziții de amploare, în Mehedinți! 30 de persoane aduse la audieri!

Scris de
Adriana Draghici
27/11/20 - 02:11

 

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-B.T. Mehedinți, au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane bănuite de trafic și deținere de droguri de risc și mare risc.

Image

„Este un dosar penal. S-au derulat mai multe percheziții la domiciliile mai multor persoane suspectate.”, declară avocatul Andrei Folcuțescu.

Image
Image

„Polițiștii de combatere a criminalității organizate au efectuat 12 percheziții domiciliare, în județul Mehedinți și au pus în executare 30 de mandate de aducere. În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 100 de grame de cannabis, 30 de grame de cocaină, 10 grame de hașis, 1.200 de grame de tutun prelucrat, 1.750 de euro, 21 de telefoane mobile, 10 grindere, precum și dispozitive de manipulare și cântărire de mare precizie. Față de 5 persoane, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Totodată, alte două persoane au primit măsura preventivă de control judiciar, pentru 60 de zile.”, transmite I.P.J. Mehedinți.

Image
Image

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Image

La activități au participat polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.

Image

Cercetările continuă pentru documentarea și probarea întregii activități infracționale.

Image