Elev depistat cu un baston telescopic, în curtea liceului!

Scris de
Actual Mehedinti
26/09/23 - 03:09

Un adolescent a fost depistat de jandarmi, în curtea unei instituții de învățământ, având un baston telescopic asupra sa.

„Pe timpul desfășurării unei misiuni de patrulare în zona Complex Licee din municipiul Drobeta Turnu Severin, atenția jandarmilor a fost îndreptată către un tânăr,  aflat în curtea Colegiului Național ,,Gheorghe Țițeica”, care a devenit agitat la vederea acestora. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că este vorba despre un elev, aflat în clasa a X-a, în rucsacul căruia a fost găsit un baston telescopic în  lungime de aproximativ 50 cm. Cu privire la existența acestuia, elevul a declarat că l-a primit cadou, dar nu îl folosește pentru un motiv anume.”, transmite Jandarmeria Mehedinți.

Documentele de sesizare privind infracțiunea de port fără drept de obiecte periculoase, întocmite pe numele persoanei în cauză, au fost înaintate instituțiilor competente. La fața locului, au fost solicitați lucrători din cadrul Biroului Siguranță Școlară al IPJ Mehedinți, în vederea continuării cercetărilor.