Polițistul Albert Mufturel, campion mondial la culturism și fitness! Mehedințeanul a obținut aurul pentru România.

Scris de
Actual Mehedinti
10/09/23 - 09:09

Polițistul mehedințean Albert Cristian Mufturel - luptător în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IPJ Mehedinți - a bifat o reușită formidabilă în cariera sa sportivă. A obținut locul I la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, organizat la Miami.

Image

"Anul acesta, în cadrul concursului Miami Grand Prix Pan American 2023, nu s-a organizat concurs pentru categoria “Master classic physique”, așa că am îndrăznit să mă înscriu la “Senior classic physique”, unde am obținut locul 2. La cea de-a doua categorie, “Open Master Bodybuilding” am câștigat aurul! Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și mi-au fost alături! Mulțumesc Federației Române de Culturism și Fitness pentru șansa oferită!", transmite sportivul. 

Image

"România a obținut Aur la Campionatul Internațional Pan Am, organizat de către IFBB. Imnul României a răsunat în Miami, datprită sportivului nostru Albert Mufturel, care a obținut LOCUOL I la Master Bobybuiling. Felicitări, Albert!", transmite Federația Română de Culturism si Fitness.

Image

Albert își desfășoară activitatea în cadrul IPJ Mehedinți din primăvara anului 2021, anterior lucrând, timp, de 16 ani, la ISU Mehedinți. În paralel cu activitatea profesională, mehedințeanul a efectuat antrenamente asidue și a depus multă muncă, acestea fiind principalele elemente care l-au propulsat în ierarhia mondială a sportului.

Image