Apel umanitar pentru tânăra mămică din Severin, infectată cu Covid și care se află în stare critică la spital! Femeia are nevoie de sânge.

Scris de
Adriana Draghici
24/11/20 - 12:11

O tânără de 36 de ani, din Severin, care se pregătea să devină mamă, se află în stare critică, la o unitate sanitară din Timișoara. Medicii au operat-o, de urgență, și încearcă să îi salveze și bebelușul, născut prematur. Tânăra s-a infectat cu Sars-Cov-2 în a 26-a săptămână de sarcină. A fost transferată de la Drobeta Turnu Severin la Timişoara, pentru că avea nevoie de plămân artificial. Când a fost preluată de medicii de aici avea o saturaţie de oxigen în sânge de 80%. Din păcate, starea ei s-a înrăutăţit, iar medicii au decis să îi facă cezariană.

Image

„Lansăm un apel la bunăvoința voastră, de a o ajuta pe Olteanu Oana Mihaela, aflată în suferință, prin participarea URGENTĂ la o acțiune de donare de sânge. Doctorii se străduiesc să îi salveze şi bebeluşul, care cântăreşte doar 800 de grame. Donatorii sunt rugați să specifice urmatoarele: Olteanu Oana Mihaela; internată în Clinica Casa Austria, secția ATI, din Timișoara. În numele familiei greu încercate, menționăm că oricare donator poate să ajute!”, transmit prietenii și apropiații, pe rețelele de socializare.

Image