Bucurie în prag de Paște! Polițiștii mehedințeni au împărțit daruri persoanelor fără posibități.

Scris de
Andreea Popescu
18/04/20 - 01:04

 

Image

Mai este doar o zi pana la Paște, iar iepurasul nu ajunge, intotdeauna, la toata lumea. Sunt familii greu incercate, care nu au ce pune pe masa. Tocmai de aceea, politistii mehedinteni au daruit toate cele necesare pentru masa de Paste mai multor persoane. Iar multumirea nu a intarziat sa apara! Bucuria de pe chipurile celor, care au primit vizita cadrelor MAI, a fost multumirea oamenilor legii.

Image

"În prag de Sărbătoare, polițiștii mehedințeni s-au implicat în activități umanitare. Astfel, au pus mana de la mana si au vizitat atât un centru de copii cat si o familie greu încercata de viata. Cu respectarea normelor privind distanțarea sociala, au fost împărțite hainute, jucării și alimente pentru copii care, din pacate, nu primesc prea des vizita Iepurasului. Cu imaginea lor în gând, zâmbind cand vor deschide pachetele, polițiștii au plecat spre o nouă destinație. 
Pe doamna Silvia am gasit-o cu lacrimi în ochi, ne aștepta!
Deși aceasta are un handicap și un venit modest, are grijă de doi bătrâni și de un minor.
O voce neclară, acoperita de masca de protecție și o mana care tremura pe coșul cu alimente, au transmis toata emotia si bucuria ca "misiunea" a fost îndeplinită cu succes.
Polițiștii mehedințeni va urmează Sărbători Luminate!", transimit reprezentantii IPJ Mehedinti.

Image