Doi tineri aflați în plasament au promovat examenul de bacalaureat. Alți 11 copii din sistem au luat note de trecere la evaluarea națională.

Scris de
Actual Mehedinti
04/07/23 - 04:07

În județul Mehedinți, promovabilitatea la bacalaureat, în urma afișării primelor rezultate, este de puțin peste 60%. Tinerii din sistemul de protecţie socială demonstrează că pot fi un bun exemplu de sârguinţă, căci doi dintre absolvenții de liceu, aflați în plasament, au promovat examenul maturității.

Image

11 elevi, care beneficiază de o măsură de plasament, au promovat examenul evaluare națională, derulat la clasa a VIII-a şi alţi doi tineri, examenul de bacalaureat cu medii bune, dând dovadă de performanţă şi un bun exemplu de seriozitate. Cu toate că viaţa nu le-a surâs de fiecare dată, aceşti tineri şi-au învins destinele şi au demonstrat că viitorul ţi-l creezi singur, cu puţină ambiţie şi iscusință.

Image

"Felicitări, dragi tineri pentru rezultatele obţinute! Vom fi, mereu, alături de toţi copiii din centrele noastre şi îi vom spijini, în permanenţă, pentru a-i ajuta să devină adulţii de care societatea are nevoie. Ne mândrim cu rezultatele voastre!", declară directorul general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi, ADRIAN BIDILICI.