Focus

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) a publicat un set care cuprinde regulile de muncă, pe timp de caniculă. Angajatorii riscă amenzi destul de mari, dacă nu le respectă.

O tânără de 18 ani, din Drobeta Turnu-Severin, și-a reclamat la poliție fostul iubit. Totul: după ce acesta a urmărit-o cu un pistol. Mai mult decât atât: instanța de judecată emisese, anterior acestui incident, un ordin de protecție, iar tânărul nu a respectat obligația de a păstra o distanță de minim de 200 de metri față de fosta iubită.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 lună 2 săptămâni

O tânără de 34 de ani a ajuns la spital, în urma unui accident rutier, produs în această dimineață.

Scris de
Adriana Draghici
acum 1 lună 2 săptămâni

Reptila a fost descoperită într-o zonă frecventată de cetățeni, iar alarma a fost dată de un severinean.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 lună 2 săptămâni

A consumat cocaină, dar s-a urcat la volan. Este fapta unui bărbat de 40 de ani, din municipiul Drobeta Turnu-Severin, care a fost descoperit, noaptea trecută, de oamenii legii.

Instituția Prefectului Mehedinți a publicat, astăzi, situația acoperirii vaccinale împotriva Covid-19, în fiecare localitate din județul Mehedinți (actualizare 26.05.2021).

CNSU a aprobat o listă cu propuneri privind noi măsuri de relaxare ce vor fi aplicate de astăzi, 1 iunie 2021. Conform Antena3, Locurile de joacă în spații închise, piscinele, cluburile și discotecile își reiau activitatea, potrivit unei hotărâri adoptate săptămâna trecută de Guvern. Totodată, vor fi reluate și evenimentele private.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 lună 3 săptămâni

Sunt vești bune, în ceea ce privește situația epidemiologică din județ. În ultimele 24 de ore, nu a fost înregistrat niciun caz nou de îmbolnăvire cu Covid. 

Prim-ministrul a anunțat că barurile, cluburile și discotecilor se redeschid, de la 1 iunie, în intervalul 00:00-05:00, la 50% din capacitate, doar pentru persoanele vaccinate. De asemenea, începând cu această dată, vor putea fi organizate evenimente mari, în spații deschise, cu până la 1.000 de persoane care fac dovada vaccinării, a unui test PCR negativ sau că au trecut prin boală.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porțile de Fier II – judeţul Mehedinţi au depistat treisprezece cetăţeni străini, care au traversat fluviul Dunărea cu ajutorul unei ambarcaţiuni gonflabile pentru a intra ilegal în România din Serbia.