Focus

Deși pare incredibil, o un spital public, care are în cont 5.581.000 lei, ar putea pune lacătul pe ușă.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a achiziționat 122 de ambulanțe noi, de tip A2, destinate Serviciilor Publice de Ambulanță Județene. În județul nostru, au ajuns două astfel de autospeciale, care vor fi folosite pentru transportul pacienților, nu și pentru urgențe medicale.

Abateri grave, depistate la o unitate de alimentație publică din Baia de Aramă! Comisarii Protecției Consumatorului au găsit gândaci și alte insecte printre alimentele scoase la vânzare. S-a procedat la oprirea temporară a activității.

Pentru orice problemă, ELIXIR MEDICAL CLINIC vine în preîntâmpinarea pacientului, cu o gamă largă de specializări medicale, personal medical pregătit,  cabinete dotate și amenajate la cele mai înalte standarde și servicii de ultimă generație.

După zile întregi de la demararea controalelor la nivel național și comunicarea unor rezultate parțiale, în alte județe, astăzi, Instituția Prefectului a comunicat, cu chiu, cu vai, trasă de mânecă de reprezentanții mass-media, rezultatele parțiale ale controalelor efectuate în stațiile GPL.

Un nou serviciu medical este oferit la Clinica Elixir din Drobeta-Turnu Severin. Începând de astăzi, 6 septembrie, Cabinetul de Colonoscopie și Gastroscopie cu Anestezie și-a deschis porțile pentru pacienți, având cea mai performantă aparatură: FUJIFILM-ELUXEO LITE EP-6000.

La data de 30.08.2023, între orele 16:00-20:00, polițiștii rutieri mehedințeni au organizat o acțiune pe raza municipiului Dr. Tr. Severin, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în special a celor produse pe fondul consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan.

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară au desfășurat o activitate informativ-preventivă, în cadrul Campaniei de Prevenire a Cyberbullying-ului și de conștientizare a riscurilor, vulnerabilităților și consecințelor infracțiunii de violare a vieții private, campanie ce se desfășoară la nivel național pe perioada vacanței elevilor.

Polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității, în colaborare cu Centru de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mehedinți, au desfășurat o activitate de informare și conștientizare a cetățenilor cu privire la riscurile asociate conducerii unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive în m

Scris de
Actual Mehedinti
acum 4 săptămâni 1 zi

Spitalul Municipal Orșova organizează concurs de ocupare a posturilor vacante și temporar vacante de medic, după cum urmează: