Administratie

Având în vedere că, începând de mâine, județul Mehedinți se va afla sub avertizare tip cod portocaliu de caniculă, se iau măsuri pentru a întâmpina eventualele incidente cauzate de căldura execesivă. Astfel, în Drobeta Turnu Severin, autoritățile locale au reactivat cele 11 puncte de prim-ajutor, deschise în fiecare vară. 

Scris de
Actual Mehedinti
acum 3 săptămâni

Administrația locală anunță punerea în funcțiune a noi semafoare, începând de mâine. 

Autoritățile locale din Drobeta Turnu Severin anunță modernizarea transportului public în comun. În acest sens, vor fi achiziționate două serii de autobuze electrice. Astăzi, s-a semnat contractul pentru achiziția a șase autobuze electrice, pe fonduri europene. 

Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 luni 3 săptămâni

Agenția Națională de Integritate a publicat, astăzi, o listă de 12 persoane găsite în incompatibilitate. Printre acestea, se află și un angajat al ANAF, din Orșova. Este vorba despre Ileana Frumușeanu, consilier în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Craiova – Serviciul Fiscal Orășenesc Orșova.

Cosmina Stanomir ocupă, oficial, începând de astăzi postul de subprefect al Mehedințiului. Tânăra liberală a depus jurământul, în cadrul ceremoniei de învestire, la care au participat reprezentanți ai administrației publice locale și centrale (în sistem videoconferință).

Toate cele 21 de unități de învățământ gimnazial și liceal, de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin au primit, astăzi, tabletele achiziționate de primărie, pentru derularea cursurilor on-line. Este vorba despre un proiect cu finanțare europeană, cu o valoare de 13.678.000 lei (aproximativ 2.700.000 euro).

Scris de
Actual Mehedinti
acum 8 luni

Municipiul Drobeta Turnu-Severin primește bani pentru asigurarea agentului termic, în această iarnă, de la Guvern. Suma a fost alocată, seara trecută, în ședința Executivului.

Fostul comisar-șef al Protecției Consumatorului Mehedinți, Felix Manta a fost numit, de către premierul interimar Florin Cîţu, în funcția de secretar general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC). Decizia a fost publicată, vineri, în Monitorul Oficial.