Din judet

Cu puțin timp în urmă, pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină, în localitatea Balta Verde, pentru căutarea unei persoane dispărute în fluviul Dunărea. La locul intervenției au fost mobilizate echipaje de căutare-salvare din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin. La intervenție, a participat și un echipaj al Poliției de Frontieră.

A fost depistat, conducând fără permis, de zece ori, în mai puțin de 4 luni. Este aventura unui mehedințean de 66 de ani, care, deși avea permisul suspendat, nu a ținut cont de acest aspect. 

În urma Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr.

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că a fost adoptată hotărârea de guvern, prin care s-a stabilit ca alegerile locale parţiale pentru primari să se desfăşoare în data de 27 iunie 2021. În județul Mehedinți, alegătorii vor fi chemați la urne, în comuna Obârşia de Câmp, acolo unde locuitorii își vor alege primarul.

Conform informării transmise de către Administrația Națională de Meteorologie, începând de astăzi, 19 mai, de la ora 17.00, până vineri, 21 mai a.c., la ora 11.00, județul Mehedinți se află sub atenționare meteorologică Cod Galben, ce vizează ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică temporar accentuată.

Zece cetăţeni străini au fost depistaţi, astăzi, de poliţiştii de frontieră. Spre deosebire de mulți alți migranți, care ajung în județul nostru, aceștia nu au fost însoțiți de călăuze, declarând că ambarcațiunea a fost condusă de unul dintre ei.

Scris de
Adriana Draghici
acum 2 luni 3 săptămâni

Două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit la un accident rutier, produs, în această dimineață, între o autoplatformă  și un autotren, în localitatea Recea, pe Drumul Național 56A. În urma accidentului, o persoană, în stare de conștiență, a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD, ulterior fiind transportată la spital, de către echipajul SAJ.

Un accident mortal s-a produs în satul mehedințean Godeanu, din Obârșia Cloșani. Este vorba despre un gorjean, care, din câte se pare, plecase de ieri, de acasă.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 3 luni
Video file
Scris de
Actual Mehedinti
acum 3 luni

Vaccinarea devine un proces mai simplu și în județul nostru. Începând de astăzi, a demarat activitatea de vaccinare de către o echipă mobilă în trei comune din Mehedinți (Cujmir, Bălăcița, Gruia) și localitățile învecinate acestora, cuprinzând practic toată zona de sud a județului.