Consultații optometrice, gratuite, la un pas distanță! Cea mai modernă clinică din oraș oferă sprijin medical, pentru protejarea vederii.

Scris de
Actual Mehedinti
18/09/23 - 06:09

Elixir Medical Optic vă oferă consultații optometrice gratuite, prin care se determină corecția de vedere necesară. Aici, experiența medicilor, coroborată cu aparatura modernă, oferă sprijin în vederea întreținerii și protecției ochilor. Astfel, se execută în detaliu prescripția, oferind ochelari de înaltă precizie și calitate. Specialiști în acest domeniu vă vor ajuta cu soluții eficiente și consultații optometrice, precum și consiliere în alegerea soluției ideale atât din punct de vedere profesional cât și estetic. Programul este de luni până miercuri, între orele 10.00-14.00, iar joi și vineri, între orele 15.00-19.00, iar pentru informații suplimentare, puteți suna la numerele de telefon: 0772 082 475, sau 0754 402 519. De asemenea, puteți accesa: https://elixirmedical.ro/, ori puteți solicita informații personal, la sediul din bulevardul I. C. Brătianu, nr. 3, Drobeta-Turnu Severin.

Image

Majoritatea afecțiunilor de vedere pot fi corectate cu ajutorul ochelarilor sau a intervențiilor chirurgicale, dar există anumite cazuri în care lipsa unui control medical și a unor teste amănunțite poate provoca pierderea completă a vederii. Astfel, indicate este să acționați din timp și să apelați la specialiști. Cele mai frecvente afecțiuni ale ochilor pot fi identificate întâmplător, la un control preventiv, motiv pentru care consultul periodic este esențial, în cazul copiilor, dar și al adulților și vârstnicilor.